Bootcamp

Wat is Bootcamp?
Bootcamp training is, in groepsverband, werken aan je eigen lichaam. Intervaltraining, kracht- en uithoudingsoefeningen, circuittraining, hardlopen en dat altijd buiten, in de frisse lucht. Bij de Bootcamp trainingen ligt de focus op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. De trainingen vinden plaats op wisselende locaties en zijn geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Iedere training is anders.


Wat kun je verwachten?
Tijdens intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere 'natuurlijke' obstakels, maar hebben ook trainingsmateriaal tot onze beschikking. Door de afwisselende manieren van trainen, de diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessures kleiner. Daarnaast trainen we in altijd in de buitenlucht. Meer zuurstof zorgt niet alleen voor sneller resultaat, maar het geeft je daarnaast ook nog eens een fris en vrij gevoel. We brengen toch al genoeg tijd door in een kunstmatig klimaat van airco's, centrale verwarming en luchtverfrissers? Een beetje frisse wind door die haren en wat extra zonlicht kan dus geen kwaad.

Bootcamp training heeft niet alleen een positief effect op je fysieke, maar ook op je geestelijke gesteldheid. Tijdens de training draait het namelijk vooral ook om doorzetten. Je daagt jezelf, maar ook andere bootcampers uit om het beste te geven.

Bootcamp trainingen
Kosten per les:
€5,- per les
Abonnement per kwartaal €45,-
Komt u met een groep? Vraag dan naar de speciale aanbiedingsprijs!

Dinsdag19:00-20:00Circuit trainingVan der Valk Zuidbroek
Woensdag09:00-10:00Urban BootcampPaviljoen Heemtuin Muntendam
Donderdag19:00-20:00Urban BootcampSporthal Ruitershorn Muntendam
Vrijdag09:00-10:00Urban BootcampParkeerplaats Borgerswoldhoeve veendam
Vrijdag19:00-20:00Circuit trainingBorgerswold Veendam
Zondag10:15-11:15Familie BootcampStrand Ruitershorn Muntendam

Tel. : 0598 – 750212
Voor meer info of aanmelden, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!