McDonaldsfeestje

Een McDonald's kinderfeestje met klimmen in het klimbos, paintballen of survivallen? Het kan bij Borgerswold Experience!

De McDonald's filialen in Appingedam, Winschoten en Stadskanaal hebben een superleuke samenwerking met Borgerswold Experience in Veendam. Kom naar het mooie Borgerswold in Veendam om te klimmen, paintballen of survivallen en sluit het feestje af met een Happy Meal of McMenu in 1 van deze McDonald's restaurant!

U wordt ontvangen bij Borgerswold Experience met onbeperkt ranja voor de kids. Voor aanvang van de activiteit is er de mogelijkheid om de cadeautjes aan de jarige te overhandigen. Vervolgens gaan de kids lekker fanatiek aan de slag met hun activiteit. Na afloop ontvangt u een voucher die u kunt verzilveren bij de McDonald's in de plaats van uw keuze.

U betaalt voor een McDonald's Happy Meal feestje € 16,= per kid (minimaal 8 kids). Voor een McDonalds McMenu feestje geldt een meerprijs van € 2,25 per kind.

Zin in een super McDonald's feestje? Neem snel contact op! 

Clown

Boekingsaanvraag

Voor vragen en maatwerk kun je telefonisch contact met ons opnemen, of vul het contactformulier in met je vraag!

Jij bepaalt zelf hoe je feestje er uit ziet!

Vul dit boekingsformulier compleet in om een boekeing aan te vragen.

Na indienen vanhet formulier wordt er een bevestiging gestuurd. Pas dan is de boeking definitief!

Telefonisch

Sievert: +31 6 41665450

Naam van bedrijf, club, familie of vereniging waaronder de boeking plaatsvindt.
:
Kies hier de gewenste activiteit. In het geval van een arrangement kunnen er ook meerdere activiteiten aangevinkt worden.
Als je een arrangement wenst kun je dat hier aangeven.

Hartstikke bedankt voor het boeken bij de Borgerswold Experience! We gaan dit formulier uigebreid bekijken en zullen via e-mail een financieel voorstel doen. Zijn we het daar over eens, dan krijg je de definitive bevestiging toegestuurd en zullen we je een onvergetelijke tijd bezorgen.

Boogschieten

mountainbike

Pitch and put

Kanovaren

Paardrijden

Bootcamp

Survival

Vlotten bouwen

Klimbos

Paintball

Waterskiën

Zeskamp